Behr Paints

We managed this multi-faceted renovation with Behr’s employees in mind, finishing one month ahead of schedule.

While renovating 4,000 square feet of office space and 146,000 square feet of additional space within the building, work was completed in phases to allow for operations to continue. Plus, work was done with sensitivity to employee access, noise and dust/debris abatement. A new information technology suite was installed protected by its own HVAC and security system. A 6,000 square foot flammable liquid storage room was constructed, using a blobel retention barrier, the latest in flammable liquid storage technology. In the warehouse, 23 new dock pits were built and 13 existing docks were retrofitted with new levelers, seals dock locks and dock controllers. T-5 lighting was installed throughout the warehouse, and the latest in flat screen audio/visual and projection systems were installed in both a new conference room and employee break areas.

Project Gallery